URALUPA/JÄSENMAKSU 2019

Suomenselän Moottorikelkkailijat hoitaa ja ylläpitää kelkkareitistöjä viiden kunnan alueella (Ähtäri, Alavus, Alajärvi, Kuortane ja Soini). Urien kunnostuksesta, ja muista kerhon kuluista aiheutuu joka vuosi useamman tuhannen lasku, joten on todella tärkeää, että jokainen kelkkailija huolehtii myös omista velvoitteistaan ennen urillemme menoa.

Kausilupa/jäsenmaksu vuodelle 2019 on 40 euroa/henkilö, Mikäli perheessäsi on useampi kelkka, lisäperheenjäsenen maksu on 20 euroa/henkilö. Esim jos taloudessasi on 3-kelkaa maksat 40e+20e+20e=80e. Tämä lupa on voimassa koko kauden 2019.

Mikäli kelkkailet vain yhden viikon, voit ostaa viikkoluvan joka maksaa 20 euroa/henkilö. Tällä luvalla saat ajaa urillamme maksuhetkestä seuraavat 7vrk.

Yhden vuorokauden ajeluun tarvitset päiväluvan, joka maksaa 10 euroa/henkilö, ja on voimassa maksuhetkestä seuraavat 24h.

Jäsenkirjeemme lähetetään sähköisesti, joko sähköpostilla tai WhatsApilla, joten täytäthän omat tietosi tähän, niin saat aina ensimmäisten joukossa uunituoreet tiedot kerhon kuulumisista.

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Liity postituslistallemme ja tilaa uusin jäsenkirje tästä!

Maksutiedot:

Tilinumero: FI5441080011189621, Saaja: Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry. Viestikenttään oma nimesi, sekä merkintä maksoitko kausi, viikko, vai päiväluvan. HUOM! UUSI TILINUMERO!

HUOM! JÄSENTARRJOA EI ENÄÄ LÄHETETÄ ERIKSEEN, MUTTA VOIT NOUTAA OMAN TARRASI KUITTIA VASTAAN ALLAOLEVISTA TOIMIPITEISTÄ, TAI PITÄÄ KUITTIA AJOSSA MUKANA. Mikäli kuitenkin haluat tarran kotiisi, lähetä siitä erillinen pyyntö kerhon sähköpostiin. KIITOS!

Jäsentarrat voit lunastaa seuraavista paikoista: Alavus ABC, Tuuri Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki Letec/Lennun tupa, Alajärvi Neste, Kuortane Neste, Ähtäri Autopirtti/Neste/Karilainen, Soini Ky Oiva Takala