Share |
Reittikartta

Avaa reittikartta uudessa ikkunassa, http://kelkkareitit.fi/

VÄLIMATKOJA:

-Alavus ABC-Töysä 30km

-Töysä-Yhtiönperä (Lehtimäki/Ähtäri risteys) 10km

-Yhtiönperä-Potaska 5km

 KESKUSTAN ALUEEN KARTTOJA:

HUOM! Keskustan reitistöt ovat "tulenarkoja" paikkoja meille kelkkailijoille, joten noudatathan sinne asetettuja liikennemerkkejä ja ajat nopusrajoitusten mukaisesti sekä pysyt vain ja ainoastaan merkityllä uralla. Jos joku hölmöilee ja harrastaa huoltoasemarallia niin me tulemme puuttumaan siihen katkaisemalla uran siltä osin ja ilmoittamalla Poliisille kyseisen kelkkailijan tiedot.

Alavus: Keskustassa nopeusrajoitus MAX.20km/h, muutamia tienylityksiä sekä piha-alueita joissa pitää ehdottomasti noudattaa hyviä liikennetapoja. Lähellä uutta ABC-liikennemyymälää ura kulkee jalkakäytävän reunaa myöden, varokaa jalankulkijoita sekä noudattakaa teille annettuja liikennemerkkejä niin saamme kulkea ainakin tämän talven tätä uraa pitkin.

 

Tuuri/Töysä: Keskustoissa nopeusrajoitus MAX.20km/h, Tuurissa vilkasliikenteinen Velj.Keskisen liikenneasema sekä vieläkin vilkasliikkeisempi kyläkauppa. Varokaa autoja, turisteja ja kulkekaa vain sinne merkityillä urilla. Tuurin ura lähtee Töysän suuntaan ruokapuodin takaa rautatien alikulun kohdalta josta myös kulkee jalankulkijoita. Töysässä ura tulee Nesteen aseman pihaan ja jatkaa siitä matkaa Esson pihaan jonka jälkeen muutama tienylitys ennen Ponnenjärveä.

roll-up_susemk_80.jpg