Liity postituslistalle, ja tilaa uusin jäsenkirje tästä!

Uusimmat kuvat

roll-up_susemk

Satunnainen kuva

wp_20130323_011

MM-Snowcross 2013

MM-Snowcross 2013

Peltipailakka Rovaniemi

QRF junnut Gncc Töysä

QRF aikuiset Alavus

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 216908 kpl
Share |

POHJANMAAN LUMISIN SEUTU!

Suomenselän Moottorikelkkaijat Ry (SuSeMK) on perustettu vuonna 1986. Kerholla on jäseniä reilut 300 ja kelkkauria n. 500 km seitsemän kunnan alueella Alajärvellä, Alavudella, Kuortaneella, Lehtimäellä, Soinissa, Töysässä ja Ähtärissä. SuSeMk:n urilta on yhteydet Virroille, Seinäjoelle, Järviseudulle ja Keski-Suomeen.

AKTIIVINEN KISAJÄRJESTÄJÄ:

MK-Sprint kilpailut ovat saaneet alkunsa Suomenselän moottorikelkkailijoiden toimesta, sillä ensimmäiset Pohjanmaa-Cup kisat ajettiin 28.1.1996 jonka seurauksena alettiin ajamaan sprint kisoja lähes jokainen talvi.

Miljoonakelkka ja MM-Snowcross kisat ovat osa kerhomme osaamista. Olemme järjestäneet useana vuonna yhteistyössä Velj.Keskisen kanssa kelkkacrossi tapahtumia, joista suurimpiin lukeutuu MM-Snowcross kisat, joissa on ollut kuljettajia aina yhdysvaltoja myöden.

YKKÖS SAFARIT!

Suomenselän Moottorikelkkailijat on järjestänyt "safareiden kulta-aikaan" useita safareita joissa on ollut parhaimmillaan yli 200 kelkkaa. Ensimmäiset Ykkös-Safarit ajettiin 1986 ja niitä ajettiin aina 2000 luvulle saakka.